Millor Cafe Bar

Locul unde mâncarea are gust de ACASĂ!

Povestea localului Millor Cafe începe în decembrie 2006, în Chișinău, din dorința de a crea un spațiu prietenos, în care fiecare client să se simtă răsfățat. Bucătăria am ales să fie un melanj de mâncăruri tradiționale și bucate de inspirație internațională; numitorul comun fiind plăcerea de a mânca un grill bun, o carne preparată exact cum trebuie. Surpriza a fost că oamenii de afaceri s-au simțit atât de bine la noi, încât și-au adus și prietenii pentru un prânz relaxant, au organizat evenimente alături de noi și ne-au ales să le fim alături la fiecare aniversare în familie.

Cu o terasă îmbietoare, perfectă pentru evenimente deosebite,cu o sală intima și câteva săli numai bune de stat la taclale Millor Cafe a devenit încet încet locația preferată a multor oameni.

Meniul nostru

Am reușit în tot ceea ce ne-am propus datorită perseverenței noastre în a avea cele mai bune ingrediente, o servire ireproșabilă și bucătari chefi recunoscuți. Rezultatele se văd în aprecierea de care localul nostru se bucură zilnic din partea oaspeților noștri. Povestea Millor Cafe este, de fapt, construită de către toți clienții mulțumiți de serviciile noastre.

Garantăm

bucate la precomandă

este nevoie ca tu doar să ne spui ce îți dorești și ea până ajungi la noi va fi gata

Close